Brudekjolen skal være perfekt for pigen til brylluppet

Enhver pige har velsagtens haft en drøm om det store flotte prinsessebryllup med hundredevis af gæster, god mad og fest og ikke mindst en fortryllende smuk brudekjole. Spørgsmålet er kun, hvordan denne brudekjole skal se ud. Der findes utallige muligheder, når det kommer til valg af brudekjole. I første omgang kommer bare valg af stof, det kan være alt fra silke til satin, blonder, tyl eller en kombination af det hele. Dertil kommer valg af slør, sko, smykker, hårpynt og alt hvad der hører sig til, for at fuldende drømmen om prinsessebrylluppet.

brudekjolerEn klassisk traditionsrig brudekjole er som bekendt hvid og gerne med slæb, men flere og flere tendenser sniger sig ind, så det er muligt at variere sin kjole, så den kommer til at passe perfekt til den personlighed man har. Oftere og oftere ser man kvinder, som bliver gift i mere farverige brudekjoler såsom sarte lyserøde farver eller lignende. Vil man være knap så afvigende og stadig holde sig til den traditionelle hvide kjole, er der stadig masser af mulighed for at varige looket. Ved at ændre på farven af sit hårpynt, make-up eller accessoires kan man stadig formå at skabe et klassisk billede af den hvide brud, om end med lidt mere kant og personlighed.

Når man vælger sin brudekjole, er det også vigtigt at gøre sig klart, ud over hvilket stof man vil have, om den skal være så lang, at den dækker fødderne, om den skal have slæb og/eller om man vil have et lille slør eller et ryglangt slør. Mulighederne er uendelige, og derfor er det en god idé at rådføre sig med venner eller veninder, til at rådgive dig med hensyn til valget af kjolen.

I langt de fleste brudekjole-butikker vil de hellere end gerne lade dig prøve kjolerne, så du kan danne dig et indtryk af, netop hvilken der passer til din smag, figur og personlighed. Også her er det ekstra vigtigt at have nogle gode venner eller veninder med på sidelinjer, som åbent og ærligt kan fortælle dig, hvad der klæder dig godt og hvad der klæder dig mindre godt.

Ofte er det en omstændig proces at vælge brudekjole, men brug endelig den tid det tager, at gå alle butikkens brudekjoler igennem og for at blive sikker på, at du får den helt rigtige, med de rigtige snit og pynt. Det er trods alt en kjole som skal bæres, på hvad der ofte kaldes livets vigtigste dag.

I sidste ende er det blot vigtigt, at man vælger en kjole, som man har det godt i, og som man føler, man ser fantastisk ud i. Hos forhandlerne er de mere end glade for at guide dig til det rigtige valg, og kan ligeledes være behjælpelige med, hvis kjolen skal tilpasses ekstra eller hvis der mangler den ene eller anden lille detalje. Er det dig helt umuligt at finde en kjole i en brudebutik, er det ligeledes muligt at få figursyet en kjole hos en skrædder lige efter dine ønsker. Prisen er dog også herefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *