Byggemarked Ebeltoft hjalp med at bygge min træhytte

For et par uger siden fik jeg en god idé. Idéen gik ud på at bygge en træhytte oppe i et træ ude i haven. Dette ville give mig et fristed til at slappe af og nyde lidt alenetid. Uden helt at vide, hvad jeg havde begivet mig ud i, satte jeg mig ned for at planlægge projektet. Hvilket træ skulle jeg bruge? Skruer eller søm? Hvor mange vinduer? Jeg begyndte at skrive en masse spørgsmål ned, men uden den store håndværkererfaring var det svært at vælge. Da jeg bor på Mols, valgte jeg derfor at tage til et byggemarked i Ebeltoft. Dette byggemarked havde alt det, som jeg skulle bruge og lidt til. Der var et kæmpe udvalg af brædder, skruer og beslag. Da mine manglende evner for planlægning af opgaven var mange, søgte jeg hjælp i informationsskranken. Her blev jeg varmt modtaget af en sød pige med et herligt smil, der bad mig om at vente, indtil hun havde fået fat i en rådgiver. Efter et par minutters venten blev jeg mødt af en ældre gut i arbejdsbukser. Jeg præsentere min idé for ham og straks vidste han præcis, hvilke materialer jeg skulle bruge. Jeg fik købt en hel del og det løb op et par tusinde kroner, men det burde være nok til, at jeg kunne bygge min hytte og jeg var glad. Jeg fik læsset det op på min trailer og begav mig hjemad.

køb plæneklipper

Tilbage til byggemarked Ebeltoft

Da jeg var kommet hjem, begyndte jeg at bygge på skelettet efter en plantegning, som jeg havde fundet på internettet. Det var helt lige til. Hurtigt fik jeg bygget det op rundt om det flotte egetræ ude i haven. Efter at have målt op og skåret af fik jeg også sat de første brædder på. Det var en varm dag og mørket var ved at falde på, så jeg besluttede mig for, at det var nok arbejde for den dag. Morgenen efter fortsatte jeg, hvor jeg var nået til. Målte op, skar fra og satte brædder på min snart færdige træhytte. Da alle fire vægge var bygget, kom turen til taget. Lidt besværligt var det, men jeg blev tilfreds med det og beundrede mit mesterværk på lidt afstand. Mens jeg stod der og evaluerede mit arbejde, begyndte det at trække op til regn. Jeg overvejede, hvad det ville betyde for min træhytte og kom først nu i tanke om, at jeg manglede linolie til at beskytte træet. Jeg løb til byen for at køre mod samme byggemarked, hvor jeg havde været før. Fandt frem til gangen med linolie, fik betalt og kørte hurtigt hjem igen. Jeg nåede heldigvis hjem, før det begyndte at regne og på samme tidspunkt, hvor jeg havde fået lagt det sidste strøg olie, faldt den første dråbe. Jeg fandt mig en havestol og satte mig ind i min færdige træhytte, hvor jeg kunne høre regnen falde på taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *