Candyfloss er både for børn og voksne

pige der spiser candyflossDu skal ikke tænke over sundheden, når du tager en kæmpe bid af din nyindkøbte candyfloss. Du skal ikke tænke på den træningsplan der ligger derhjemme, de deller der smiler ved tanken om mødet med deres yndlingssnack og du skal ikke tænke på dine omgivelser, der er pjattede med at se dig gå rundt med candyfloss i hele ansigtet, som om du aldrig havde bestilt andet. Derimod skal du tænke på dejlige oplevelser; på Tivoli en varm sommerdag, på hvordan din candyfloss, alletiders yndlingsaccessoires, bliver drejet, bliver ved og ved med at blive drejet til den til sidst er en stor fluffy klump, hvilken ingen i verden kan modstå. Mmm det er en god tankegang og giver dig lyst til en stor lyserød candyfloss hver eneste gang, du tænker over din yndlingssnack.

Der er masser af forskellige slags candyfloss-maskiner, du kan købe og have stående i køkkenet eller ude på terrassen. Det kræver bare lige at du vælger den, du bedst kan lide. Du kan se udvalget af candyfloss-maskinerne her

Candyfloss går hånd i hånd med gode oplevelser

For det er nemlig det med os danskere, at det oftest er maden, vi husker oplevelse på. Hvad ville juleaften være uden maden? Hvad ville fødselsdage være uden maden? Sågar en fredag aften foran fjernsynet, hvad ville den være uden snacks? Nej vel. Snacks skal der altid til. Derfor vil du også forbinde din candyfloss, smagen af sukker på din tungespids og tørheden lige når stadset, som din bedstemor så fint ville kalde det, rammer din mund, med kronede dage. Med den første sommeraften med veninder, da I fik lov at gå ned på havnen og købe candyfloss for jeres lommepenge. Du vil forbinde det med grin, varme, godt selskab og evig ferie. Derfor skal du bare derud, ud i verden, gør som du vil og køb den candyfloss! Det er der ingen, der vil fortryde, med en candyfloss i hånden skaber du minder for livet.

Du skal ikke tænke på sundheden

Når du og dine venner og veninder går rundt med verdens historiens største candyfloss i hænderne, så skal I så vidt muligt ikke kigge på crossfittyperne, der løber rundt, som om verden var efter dem. I skal ikke kigge på dem, mens de tager deres proteinbarer, deres træningsskemaer og deres hjemkøbte pastelfarvede træningstøj. I skal vende den anden kind til og fylde den med candyfloss, for sådan bliver I nemlig glade. Glæde er det vigtigste og den er individuel, for jer er glæde candyfloss, I vil ikke styrte rundt, medmindre det er efter Danmarks, eller endnu vigtigere, jordens største candyfloss. Det skal I blot være glade for, der er ikke noget bedre, end de typer, der ved, hvordan livet skal leves. Dem, der står op hver morgen og favner dagen, fordi den måske er den sidste. Går ud i verden, samler de vigtigste mennesker omkring sig og går ud i verden og virkelig nyder livet. Her kommer candyfloss ind i billedet, for hvis det er det, der skal til, for at livet går op i en højere enhed, så gå ud i verden og køb den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *