E-cigaretter fra xsmoke kan hjælpe med rygestoppet

En cigaret indeholder over fire tusinde forskellige giftige stoffer, som alle sammen har en forholdsvis høj risiko for at medføre alvorlige helbredsmæssige konsekvenser for dem der ryger. For eksempel er det blevet vist at røg fra cigaretter kan give øget risiko for lungekræft, ikke blot for selve den person der ryger cigaretterne, men også de mennesker der indånder røgen passivt. Derudover er cigaretter ofte dyre, og en person der ryger et fast antal cigaretter om dagen kan ofte bruge utroligt mange penge på cigaretter om året, uden at han eller hun selv opdager det. Selvom de fleste rygere er klar over alle ulemperne ved at ryge cigaretter, kan det ofte være svært at stoppe. En af danskernes foretrukne metoder til rygestop, og samtidigt en af de mest effektive, er e-cigaretter.

E-cigaretter er hverken skadelige eller farlige for selve rygeren eller dem der færdes sammen med rygeren. Derudover er e-cigaretter som oftest meget billigere i længden end almindelige cigaretter. Hos webshoppen xsmoke kan man købe alt inden for e-cigaretter, og at købe en e-cigaret fra xsmoke kan altså hjælpe én med at stoppe med at ryge cigaretter.

Fordelene ved e-cigaretter

Når man sammenligner cigaretter med deres elektroniske afarter, er der nogle der mener at de elektroniske cigaretter er mere usunde end de traditionelle. Dog er det gennem flere studier bevist, at elektroniske cigaretter har flere helbredsmæssige fordele hvis man sammenligner dem med almindelige tobakscigaretter. Nå man ryger e-cigaretter inhalerer man damp i stedet for tobaksrøg, og da damp består af vand har det langt fra den samme skadelige virkning som tobaksrøg har. Dampen fra de elektroniske cigaretter kan fås i mange forskellige smagsvarianter, og hos xsmoke har de et enormt udvalg af forskellige smage.

Hos xsmoke består udvalget af smage af alt lige fra neutral smag til mere eksotiske smagsvarianter såsom mentol, jordbær, æble og lakrids. Når man skifter fra at ryge almindelige cigaretter til at ryge elektroniske cigaretter, forbedres ens ånde betydeligt på grund af at munden ikke længere et fyldt op at tobak, og når man køber en af de førnævnte smagsvarianter fra xsmoke forbedres ens ånde også betydeligt. Ud over ens ånde bliver også huden og tænderne flottere og mere naturligt farvede når man skifter fra at ryge almindelige cigaretter til at ryge e-cigaretter.

Startpakker fra x-smoke hjælper med rygestoppet

Hos xsmoke sælger de naturligvis ikke udelukkende smage, også kaldet ”Refills”, man kan købe. Det er også muligt at købe hvad de hos xsmoke kalder ”startpakker”, som består af én e-cigaret med tilhørende USB-oplader samt to Refills. Med de to Refills der følger med i en startpakke kan man ryge hvad der svarer til cirka 40 cigaretter inden man skal købe et nyt Refill igen. Startpakken med neutral tobakssmag fra xsmoke er især velegnet til folk som ønsker at skifte fra at ryge almindelige cigaretter til at ryge e-cigaretter i stedet. Den autentiske tobakssmag samt det forholdsvis høje indhold af nikotin (24mg), gør at overgangen fra de traditionelle smøger til e-cigaretter føles mindre voldsom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *