Sådan får du flotte keyhangers

Med en keyhanger skaber du hurtigt synlighed for dit firma, hvad enten det gælder om at uddele til dine medarbejdere, når I er til et arrangement og let skal kunne identificerer hinanden eller det handler om at forkæle dine kunder.

Vælg din snor

Jo bedre kvalitet din keyhanger er, des højere bliver sandsynligheden for, at den kommer i brug. Derfor er det altid en god ide, at bruge lidt tid på at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af at uddele keyhangers.

Du kan som oftest vælge mellem flere forskellige kvaliteter, hvor den billigste er et smalt, enkelt bånd, hvor på du kan få trykt dit logo eller jeres informationer.

Du kan også vælge en lidt mere luksuriøs udgave, der holder bede på farven og også har et lidt mere lækkert look.

Til sidst kan du vælge en tubestrikket udgave, det er super fin og god at have på, fordi du slipper for kanter, der kan irritere i nakken. Denne snor er den bedste kvalitet, når det kommer til keyhangers.

Når du vælger din snor er det en rigtig god ide at kigge på, hvilket print du skal have på, hvilket tilbehør du ønsker og samtidig, hvad den skal bruges til, så du lettere kan tilpasse din bestilling præcis til dine behov.

Vælg dit print

Du kan som regel frit vælge mellem alle tænkelige farver, så dit print bliver præcis som det logo du har på dine visitkort, din hjemmeside eller dine varer.

Skal du have et logo, jeres hjemmeside/URL, jeres firma navn eller måske jeres kontaktinformationer? Der er mange muligheder og det færdige resultat er helt sikkert med til at sikre dig synlighed.

Bruger du lidt ekstra tid på at udvælge en farve på snoren, der komplimentere dit print vil det være en god investering, da det kan gøre en kæmpe forskel for, hvor flot printet fremstår og hvor læseligt/genkendeligt det er.

Skal du have et print med mange farve vil de fleste anbefale dig at vælge den tubestrikkede snor, da den giver det flotteste resultat, hvis du ønsker flere farver.

Vælg dit tilbehør

Alt efter, hvad dine keyhangers skal bruges til kan du vælge mellem forskelligt tilbehør, der giver dig endnu mere mulighed for at personliggøre din bestilling.

Skal de bruges til nøglekort kan du tilføje en yoyo, så man ikke behøver at tage en af, når kortet skal bruges.

Ligeledes kan du vælge mellem en flot udvalg af forskellige metalspænder, karabinhager, ringe, mobilsnore og kortholdere.

Alt sammen er med til at sikre dig, at du får en unik og specielt tilpasset keyhanger med præcis det udtryk du ønsker. Du kan tilpasse din bestilling i forhold til budget – men de fleste af de steder, der tilbyder denne service har rigtig gode faciliteter, så du kan få dine billige keyhangers til en fornuftig pris – lige meget, hvilken model og hvilket tilbehør du vælger.

Hos langt de fleste kan du til og med få en yderst kyndig og hjælpsom betjening inklusiv en tegning af det færdige produkt inden du godkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *